Başlık: Blogunuza trafik çekmek için 15 ipucu Kelime Sayısı: 573 Özet: Blogları, blogların endeksleme hızı, blog dizinlerine ve normal dizinlere, pinglere ve pist sırtlarına gönderme yeteneği de dahil olmak üzere normal web sayfalarından çok daha iyi hale getiren birçok faktör vardır
Başlık: Blogunuza trafik çekmek için 15 ipucu Kelime Sayısı: 573 Özet: Blogları, blogların endeksleme hızı, blog dizinlerine ve normal dizinlere, pinglere ve pist sırtlarına gönderme yeteneği de dahil olmak üzere normal web sayfalarından çok daha iyi hale getiren birçok faktör vardır.Tüm bu küçük şeyler bloglara daha fazla trafik çekmeye yardımcı olabilir.İşte kullanabileceğiniz 15 popüler teknik: 1.) Günde en az dört anahtar kelime yazısı oluşturun.Boing Boing, Daily Kos ve Instapundit gibi en iyi blogların çoğu (kelimenin tam anlamıyla on binlerce ziyaretçiyle ...
Anahtar Kelimeler: trafik, blog Makale Vücudu: Blogları, blogların endeksleme hızı, blog dizinlerine ve normal dizinlere, pinglere ve pist sırtlarına gönderme yeteneği de dahil olmak üzere normal web sayfalarından çok daha iyi hale getiren birçok faktör vardır.Tüm bu küçük şeyler bloglara daha fazla trafik çekmeye yardımcı olabilir.İşte kullanabileceğiniz 15 popüler teknik: 1.) Günde en az dört anahtar kelime yazısı oluşturun.Boing Boing, Daily Kos ve Instapundit gibi en iyi blogların çoğu (kelimenin tam anlamıyla on binlerce ziyaretçiyle) "A listesi blogcularının sırları: çok sayıda kısa gönderi" na göre günde ortalama 30 küçük 100-150 kelime gönderi yayınlıyor http://turkiyespot.com/tnl.net </a> 2.) Yahoo!Kendi RSS'nizi yahoo'ya gönderdiğinizde Yahoo tarafından endekslenir.
3.) Google'ın okuyucusuna gönderin.Kendi Blog RSS'nizi Google'ın okuyucusuna gönderdiğinizde, Google Blog araması sitenizi dizine ekler. 4.) Blogunuza alakalı bir bağlantı dizini ekleyin ve sahip olduğu bir iblis gibi ticaret bağlantıları!Bir arama motoruna bir kez göndermekten daha fazla zaman alsa da, bu yöntem belki de sitenize trafik çekmenin en iyi yoludur.Bağlantı ticaret sürecini hızlandırmak için Zeus gibi yazılımları kullanın.
5
5.) Ping-O-Matic gibi ping siteleri kullanın.Her yeni gönderi eklediğinizde sitenizi ping yapın. 6.) Blogunuzu Altavista ve MSN gibi geleneksel arama motorlarına gönderin. 7.) Blogunuzu DMOZ gibi geleneksel dizinlere gönderin.Dizinler (özellikle DMOZ) Google ile alaka düzeyini artırır.DMOZ çok seçici, ama deneyerek ne kaybetmelisiniz?
8.) Mümkün olduğunca çok sayıda RSS dizinine ve arama motoruna gönderin.Bu, RSS Gönderme gibi yazılımlarla yapılabilecek basit ama tekrarlayan bir süreçtir. 9.) Diğer bloglar hakkında yorum yapın.Sadece "Kabul ediyorum" gibi kısa, tembel yorumlar bırakmayın.Okuyucuları "bunu kim yazdı?" 10.) Palet sırtlarını kullanın.Bahsettiğiniz veya alıntı yaptığınız bir blog varsa ve konunuzla son derece alakalı ise, bir parça geri bırakın.Bağlantı popülaritenizi artırır ve hatta bağlantılı siteden birkaç ilgili okuyucuyu bile puanlayabilir.
11.) Çevrimdışı gidin.Blogunuzun var olduğunu bilmesi için gazete reklamları, genel bülten panoları, kartvizitler, hatta çıkartmalar kullanın. 12.) E-posta imzanızdaki blogunuza bir bağlantı ekleyin. 13.) Grupları kullanın (Usenet).Google grupları, yahoo grupları, MSN grupları veya diğer binlerce ücretsiz grup hizmetinden herhangi biri hakkında ilgili bir grup bulun ve fikirli insanlar gibi bulun ve onlarla konuşun.Blog URL'nizi adınız gibi kullandığınızdan emin olun.
14
14.) Forumları kullanın.Forumlar tavsiye için en iyi yerlerden biridir.Forumlara gidin ve çözülecek sorunlar bulun.Blog adınızı bıraktığınızdan emin olun, ancak bu konuda dokunaklı olun;Bazı forumlar, kendi sitelerine birkaç bağlantı bırakan ve ayrılanlardan rahatsız olur. 15.) Web sitenizi etiketleyin.Etiketleme, web'de patlayan yeni bir fikirdir.Gibi siteler http://turkiyespot.com/del.icio.us </a>, Technorati ve diğerleri, makalenizi bu etiketle ilgilenen herkesin görebileceği anahtar kelimeler veya "etiketler" altına yerleştirmenizi sağlayan bir sosyal özelliğe sahiptir.
Bunlar blogunuza trafik çekmenin en popüler yollarından bazıları olsa da, kendinizi ipuçları ve listelerle sınırlamayın.Hayal gücünüzü kullanın ve blogunuza trafik çekmek için binlerce yol bulacaksınız!
Profesyonel hizmetlerimiz hakkında daha fazla bilgi için hemen iletişime geçin!